Σχετικά με εμάς / Καταστήματα

Η DiamanteFashion.gr ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο στον χώρο της ένδυσης και οχι μόνο και ανήκει σε μεγάλο κλωστοϋφαντουργικό όμιλο εταιρειών.Η πορεία μας είναι ανοδική αυτά τα δυο χρόνια και το DiamanteFashion.gr εκτιμήθηκε ιδιαίτερα απο τους καταναλωτές του διαδυκτίου απο τον πρώτο μήνα λειτουργίας.

Είναι πλέον γνωστό ότι αγοράζοντας μέσω του διαδυκτιού κερδίζεις! Κερδίζεις χρόνο,κερδίζεις χρήματα (αγοράζοντας προιόντα σε χαμηλότερες τιμές λόγο χαμηλών λειτουργικών εξόδων των e-shops) κερδίζεις σε κόπο πραγματοποιόντας αγορές από την άνεση του σπιτιού σου χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και αγωνιώδης προσπάθειες αναζήτησης χώρου στάθμευσης.

Με ηρεμία ,24ώρες, όλες τις ημέρες, χρησιμοποιόντας μόνο τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου και χωρίς κανέναν κίνδυνο πλέον αγοράζοντας με ασφάλεια μέσω πιστωτικών καρτών ή με αντικαταβολή πληρώνοντας στην πόρτα σας. Στόχος μας ειναι να σας προσφέρουμε 100% αυθεντικά προιόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και ασυναγώνιστο χρόνο παράδοσης. 

Εμείς οι άνθρωποι του DiamanteFashion.gr θα προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε συνεχώς τα καλύτερα προιόντα σε ιδιαίτερα γρήγορους χρόνους παράδοσης και με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο εμπλουτίζοντας το παράλληλα και με νέες κατηγορίες.

Ευχόμαστε λοιπόν να έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι δεν θα αγοράσουν μια φορά απο το DiamanteFashion.gr αλλά θα μας εμπιστεύονται σε κάθε ανάγκη ένδυσης τους. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΕΡΜΟΥ 132   ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 11 ΤΗΛ.2463080599
     

ΚΟΖΑΝΗ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 27 ΤΗΛ 2461049299

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ - 10 ΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ–ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΗΛ.2332042776

     

ΓΡΕΒΕΝΑ - Κ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΗ & ΦΑΡΔΥΚΑΜΠΟΥ. ΤΗΛ 2462083944

 

   

 

Powered By e64.gr
Diamante Fashion © 2020